explore's photo

Ontdek de Rode Zee

De Rode Zee is een waar paradijs

Ontdek de adembenemende onderwaterwereld van de Rode Zee bij duikschool Blue Paradise.
De Rode Zee is een waar paradijs voor zowel de beginnende als de ervaren duiker. Dankzij de tropische zon, het kristalheldere water, de ruim 500 vissoorten en de grote verscheidenheid van koralen is dit een onvergetelijke duikbestemming.

We zijn gevestigd in Hurghada, Egypte sinds 1999. Veiligheid, Kwaliteit, Excellente Service en persoonlijke aandacht zijn onze troeven en liggen aan de basis van ons succes. Vanzelfsprekend begeleiden we je in jouw taal.

Ons professioneel en meertalig duikteam leert je vol enthousiasme de eerste duikstappen tijdens de Padi Scuba Diver of de Padi Open Water Diver duikcursus. Ook alle vervolgopleidingen behoren tot de mogelijkheden, van Padi Advanced tot duikinstructeur.

Het hele team legt je in de watten

Een proefduik of een introductieduik biedt je een unieke kans om kennis te maken met de prachtige koraalriffen in de Rode Zee. Je wordt hierbij persoonlijk begeleid in je eigen taal. Als je nog niet klaar bent voor deze stap, is het sterk aan te raden om een snorkeltrip te boeken en de schitterende koraalriffen te ontdekken. Je kan dan meteen de spannende wereld van de duikers van dichtbij meemaken. Dolfijnen worden regelmatig gespot.

De gebrevetteerde duikers, beginners of ervaren, worden in de watten gelegd door het hele team. Duidelijke briefings in jouw taal, volledig gevulde duikflessen, kwaliteitsvol duikmateriaal, lekker eten, ruim duikdek met douche, mogelijkheden om een drop of driftduik te maken, een team die steeds klaar staat om te helpen, zijn slechts enkele van onze pluspunten.

We bieden het hele jaar door duikcruises aan op topklasse liveaboard-boten. Doorblader onze pagina met beschikbaarheid en ontdek de duikcruise van jouw dromen.

Duikclubs en groepen kunnen rekenen op een onberispelijke organisatie en een op maat gemaakte offerte.

Voor jou gaan we tot op de bodem

Duikcentrum Blue Paradise biedt een volledige service en zorgt voor een uitstekend georganiseerde duikvakantie, van begin tot eind.

Je kan bij ons terecht voor:

  • Snorkeltrips
  • Introductieduiken
  • Duikcursussen 
  • Dagduiken & duikpakketten 
  • Groepspakketten 
  • Nachtduiken 
  • Wrakduiken 
  • Duikcruises/Liveaboards
We hopen je weldra te verwelkomen voor een prachtige duikvakantie.