Courses

BEGINNERS CURSUSSEN

Learn to dive
Explore the other 70 % of our planet

SSI School PADI Authorized Dive Resort


BEGINNERS CURSUSSEN VERVOLG CURSUSSEN SPECIALTY CURSUSSEN

Om de hoogste veiligheidsnormen te garanderen, beperken we onze cursussen tot groepen van niet meer dan 4 studenten. Al onze instructeurs zijn ervaren, meertalige SSI en PADI instructeurs. Samen spreken we Nederlands, Frans, Duits, Engels, Pools en Arabisch. Onze instructeurs zijn geduldig en stralen rust uit, dit zijn essentiële eigenschappen voor het geven van cursussen op instapniveau en nog belangrijker als we lesgeven aan kinderen (mogelijk vanaf 10 jaar).

Zowel SSI als PADI hebben strenge audits ondergaan om ervoor te zorgen dat hun programma's voldoen aan de internationale ISO-normen. Daarom worden beide certificeringen beschouwd als van gelijkwaardige kwaliteit en worden ze wereldwijd erkend en geaccepteerd binnen de duikindustrie. SSI-cursussen zijn voordeliger vanwege de lagere kosten voor brevetten en digitaal trainingsmateriaal, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de training. SSI begon tien jaar geleden met het aanbieden van digitale materialen en verbeterde voortdurend hun e-learning platforms. Vandaag bieden ze alleen online cursussen aan en ontwikkelden ze een baanbrekende mobiele applicatie waarmee studenten het theoretische gedeelte op hun smartphone, tablet of computer kunnen voltooien, op hun eigen tempo en tijdstip. PADI biedt nog steeds beide mogelijkheden om te leren, hetzij via hun e-learning platform of met fysieke boeken.

SSI BIEDT 2 OPTIES VOOR DE DIGITALE MATERIALEN (theoretisch gedeelte - zelfstudie)

1/ DIGITAAL LEERMATERIAAL DIAMOND VERSIE 💎

Levenslange toegang tot digitaal trainingsmateriaal en gratis updates, inclusief video streaming en downloads

Digitaal brevet/ Toegang tot digitaal logboek / Online en offline toegang via MYSSI app

2/ HUURVERSIE 📕

Digitale trainingsmaterialen VERLOPEN NA 6 MAANDEN OF BIJ DE DATUM VAN CERTIFICERING / exclusief video streaming en downloads / Digitaal brevet / Toegang tot digitaal logboek / Online en offline toegang via MYSSI app

Volledige uitrusting (voor cursussen op instapniveau), SSI- en PADI-trainingsmaterialen en certificeringskosten zijn al bij de prijs inbegrepen. Een duikcomputer is optioneel en wordt ten zeerste aanbevolen. Al onze buitenwaterduiken tijdens de cursus zijn bootduiken, ze bieden meer comfort en plezier in vergelijking met strandduiken.

SSI SCUBA DIVER

duration Duur: 2 dagen

depth Maximum Diepte: 12 meter

Minimum leeftijd: 10 jaar

Uitrusting: inbegrepen

Programma: 3 theoriesessies e-learning, 2 vaardigheidssessies in ondiep water, 2 open water duiken vanaf onze comfortabele boot

Door online leren en duiken in beschut en open water te combineren is het SSI Scuba Diver-programma een perfecte basis om een zelfverzekerde en veilige duiker te worden. Je leert alles wat je nodig hebt om in Open Water te duiken en om met een SSI Professional tot 12 meter te duiken. In dit programma voltooi je de helft van de Open Water Diver opleiding. Je kunt je training op elk moment voortzetten door de  resterende theorie en praktijklessen af te maken!
Dit zijn enkele van de voordelen

  • Ontdek een compleet nieuwe wereld die net onder het oppervlak verborgen is.
  • Leer meer over nieuwe omgevingen en exotische nieuwe soorten.
  • Ervaar gewichtloosheid en de absolute stilte

SSI open water

duration Duur: 3 dagen

depth Maximum Diepte: 18 meter

Minimum leeftijd: 10 jaar

Uitrusting: inbegrepen

Programma: 6 theorie sessies e-learning, 6 vaardigheidssessies in beschut water, 4 open water duiken vanaf onze comfortabele boot

Het digitale leerplatform van SSI maakt het theoretische gedeelte gemakkelijk, leuk en maakt het mogelijk om altijd en overal te studeren, op je mobiele apparaat, tablet of computer, in meer dan 30 talen. U kunt kiezen voor de Diamond-versie (levenslange e-learningkit) of de huurversie (vervalt na 6 maanden of op de datum van certificering). Tijdens de zwembad-/beschutwatertraining leert uw SSI-instructeur u alle benodigde vaardigheden in een gecontroleerde omgeving totdat u zich op uw gemak voelt en klaar bent om naar het open water te gaan. Tijdens de buitenwatertrainingsduiken past u uw kennis toe en herhaalt u de vaardigheden in een levensechte omgeving onder toezicht van uw instructeur. Dit wereldwijd erkende certificeringsprogramma is de beste manier om je levenslange avonturen als gecertificeerde duiker te beginnen. Gepersonaliseerde training wordt gecombineerd met oefensessies in het water om ervoor te zorgen dat u over de vaardigheden en ervaring beschikt die nodig zijn om u onder water echt op uw gemak te voelen. Ook jij verdient een SSI open water brevet.


PADI SCUBA DIVER

duration Duur: 2 dagen

depth Maximum Diepte: 12 meter

Minimum leeftijd: 10 jaar

Uitrusting: inbegrepen

Programma: 3 theorie sessies, 3 oefensessies in beschut water, 2 duiken in open water vanaf onze comfortabele boot

Deze cursus is een onderdeel van de Padi Open Water cursus. Ideaal voor vakantiegangers die weinig tijd hebben, maar toch een internationaal erkend brevet willen behalen of die later enkel onder begeleiding van een Padi Professional willen duiken. Indien je later het Padi Open Water brevet wil behalen, dien je enkel nog de laatste 2 theorie sessies, 2 oefensessies in beschut water en 2 open water duiken te maken. 

Er is geen voorafgaande duikervaring vereist, maar als allereerste kennismaking met de duikwereld, kan je een introductieduik maken. 


UPGRADE VAN PADI SCUBA DIVER TOT PADI OPEN WATER

duration Duur: 2 dagen

depth Maximum Diepte: 18 meter

Minimum leeftijd: 10 jaar

Uitrusting: inbegrepen

Programma: 2 theorie sessies, 2 oefensessies in beschut water, 2 duiken in open water vanaf onze comfortabele boot

Als Padi Scuba diver mag je samen met een Padi Professional duiken tot een diepte van 12 meter. Tijdens de Upgrade cursus leer je hoe je een zelfstandige duiker wordt. Op nauwelijks 2 dagen tijd kan je het Padi Open Water brevet behalen. Je hoeft enkel de laatste 2 theorielessen, 2 oefensessies in beschut water en 2 open water duiken af te werken. 


PADI OPEN WATER

duration Duur: 4 dagen

depth Maximum Diepte: 18 meter

Minimum leeftijd: 10 jaar

Uitrusting: inbegrepen

Programma: 5 theorie sessies, 5 oefensessies in beschut water, 4 duiken in open water vanaf onze comfortabele boot

Leer duiken in het kristalheldere water nabij Hurghada en ervaar er de magische onderwaterwereld van de Rode Zee. De Padi Open Water cursus is de ideale manier om een internationaal erkend duikbrevet te behalen op amper 4 dagen tijd. Eens behaald, laat dit brevet je toe om overal ter wereld, samen met een andere gebrevetteerde duiker te duiken tot een diepte van 18 meter. 

Er is geen voorafgaande duikervaring vereist, maar als allereerste kennismaking met de duikwereld, kan je een introductieduik maken. 


PADI OPEN WATER REFERRAL

duration Duur: 2 dagen

depth Maximum Diepte: 18 meter

Minimum leeftijd: 10 jaar

Uitrusting: inbegrepen

Programma: 4 duiken in open water vanaf onze comfortabele boot

Deze cursus laat je toe om alle theorielessen en de oefensessies in beschut water thuis af te werken, in een Padi duikcentrum of met een Padi instructeur van jouw keuze. Met een "doorverwijzingsdocument"(referral) - waarop vermeld staat dat je theorie en alle beschutwater oefeningen onder de knie hebt - kan je in Hurghada meteen starten met de 4 open water duiken, in het kristalheldere water van de Rode Zee. Zo verkrijg je na amper 2 dagen het Padi Open Water brevet en ben je klaar om samen met andere gebrevetteerde duikers af te dalen tot een maximumdiepte van 18 meter. De kans is groot dat je de rest van jouw vakantie al duikend zal doorbrengen! 


Course Booking Request