Courses

BEGINNERS CURSUSSEN

Learn to dive
Explore the other 70 % of our planet

PADI 5 Star Instructor Development Dive Resort


BEGINNERS CURSUSSEN VERVOLG CURSUSSEN SPECIALTY CURSUSSEN PROFESSIONAL PROGRAMS

Voor jouw comfort en veiligheid organiseren we onze cursussen steeds in kleine groepen, in jouw moedertaal. Bij al onze beginners opleidingen is de duikuitrusting inbegrepen. Een duikcomputer is optioneel en stellig aan te raden.

PADI SCUBA DIVER

duration Duur: 2 dagen

depth Maximum Diepte: 12 meter

Minimum leeftijd: 10 jaar

Uitrusting: inbegrepen

Programma: 3 theorie sessies, 3 oefensessies in beschut water, 2 duiken in open water vanaf onze comfortabele boot

Deze cursus is een onderdeel van de Padi Open Water cursus. Ideaal voor vakantiegangers die weinig tijd hebben, maar toch een internationaal erkend brevet willen behalen of die later enkel onder begeleiding van een Padi Professional willen duiken. Indien je later het Padi Open Water brevet wil behalen, dien je enkel nog de laatste 2 theorie sessies, 2 oefensessies in beschut water en 2 open water duiken te maken. 

Er is geen voorafgaande duikervaring vereist, maar als allereerste kennismaking met de duikwereld, kan je een introductieduik maken. 


PADI OPEN WATER TOUCH

duration Duur: 3 dagen

depth Maximum Diepte: 18 meter

Minimum leeftijd: 10 jaar

Uitrusting: inbegrepen

Programma: 5 oefensessies in beschut water, 4 duiken in open water vanaf onze comfortabele boot

Geen klaslokalen tijdens je vakantie... alleen maar zon, zee en plezier!

De "Touch" is een cursus die je kan downloaden en offline bestuderen op Android en Apple apparaten. Zo leer je de theorie op je eigen tempo en waar je maar wil. De cursus combineert het handboek en de Padi Open Water video in een aantrekkelijk "tablet-vriendelijk" leerpakket. Je kan de 4 quizzen en het examen online afwerken; zodat je bij aankomst in Hurghada, onmiddellijk kan starten met het echte onderwateravontuur. Op de eerste dag zal de Padi instructeur samen met jou het meegebrachte papierwerk overlopen en een snelle toets afnemen. Onmiddellijk daarna kan je starten met de oefensessies in beschut water. De volgende 2 dagen maak je 4 duiken in open water vanaf onze comfortabele boot. Zo word je op drie dagen tijd, de trotse bezitter van het Padi Open Water brevet en kan je wereldwijd duiken tot 18 meter. Hou er rekening mee dat je het theoretische gedeelte rechtstreeks afrekent met Padi. Het saldo voor het praktische gedeelte kan lokaal afgerekend worden. Mail ons voor prijzen en meer info.

Klik op deze link en start een nieuw, spannend avontuur.


PADI OPEN WATER

duration Duur: 4 dagen

depth Maximum Diepte: 18 meter

Minimum leeftijd: 10 jaar

Uitrusting: inbegrepen

Programma: 5 theorie sessies, 5 oefensessies in beschut water, 4 duiken in open water vanaf onze comfortabele boot

Leer duiken in het kristalheldere water nabij Hurghada en ervaar er de magische onderwaterwereld van de Rode Zee. De Padi Open Water cursus is de ideale manier om een internationaal erkend duikbrevet te behalen op amper 4 dagen tijd. Eens behaald, laat dit brevet je toe om overal ter wereld, samen met een andere gebrevetteerde duiker te duiken tot een diepte van 18 meter. 

Er is geen voorafgaande duikervaring vereist, maar als allereerste kennismaking met de duikwereld, kan je een introductieduik maken. 


PADI OPEN WATER REFERRAL

duration Duur: 2 dagen

depth Maximum Diepte: 18 meter

Minimum leeftijd: 10 jaar

Uitrusting: inbegrepen

Programma: 4 duiken in open water vanaf onze comfortabele boot

Deze cursus laat je toe om alle theorielessen en de oefensessies in beschut water thuis af te werken, in een Padi duikcentrum of met een Padi instructeur van jouw keuze. Met een "doorverwijzingsdocument"(referral) - waarop vermeld staat dat je theorie en alle beschutwater oefeningen onder de knie hebt - kan je in Hurghada meteen starten met de 4 open water duiken, in het kristalheldere water van de Rode Zee. Zo verkrijg je na amper 2 dagen het Padi Open Water brevet en ben je klaar om samen met andere gebrevetteerde duikers af te dalen tot een maximumdiepte van 18 meter. De kans is groot dat je de rest van jouw vakantie al duikend zal doorbrengen! 


UPGRADE VAN PADI SCUBA DIVER TOT PADI OPEN WATER

duration Duur: 2 dagen

depth Maximum Diepte: 18 meter

Minimum leeftijd: 10 jaar

Uitrusting: inbegrepen

Programma: 2 theorie sessies, 2 oefensessies in beschut water, 2 duiken in open water vanaf onze comfortabele boot

Als Padi Scuba diver mag je samen met een Padi Professional duiken tot een diepte van 12 meter. Tijdens de Upgrade cursus leer je hoe je een zelfstandige duiker wordt. Op nauwelijks 2 dagen tijd kan je het Padi Open Water brevet behalen. Je hoeft enkel de laatste 2 theorielessen, 2 oefensessies in beschut water en 2 open water duiken af te werken. 


Course Booking Request