attributes's photo

Waarom voor ons kiezen?

Veiligheid - Kwaliteit - Excellente service - Ervaring

Wij kennen jullie wensen

Door onze jarenlange ervaring – we zijn sinds 1999 actief in Hurghada – kennen we de wensen van onze klanten en onze service is daar op afgestemd.

Onze ervaren en veilige chauffeurs verzorgen gratis alle transfers binnen Hurghada.

Er zijn steeds voldoende en goed opgeleide duikgidsen. Ze spreken jouw taal ! - een must om alle veiligheidsvoorschriften en briefings goed te begrijpen. Duikers worden ingedeeld in kleine groepen volgens hun ervaring. Onze uitstekende bemanning houdt alles in het oog en is altijd en overal aanwezig om een handje toe te steken.

Onze eigen boot “BASYL” onderscheidt zich van vele dagboten in Hurghada. Hij beschikt over een ruime binnenruimte, een praktisch duikdek in teakhout, kraaknette toiletten, douche op het achterdek en een royaal zonnedek met comfortabele ligkussens. Het is een boot voor duikers, die ontworpen is door duikers!

De zodiac die onze eigen boot steeds vergezelt, biedt enkele opmerkelijke voordelen. Duikers kunnen prompt opgepikt worden als ze aan de oppervlakte verschijnen, wat hun veiligheid ten goede komt. Kleine groepjes duikers kunnen verder van de boot gedropt worden, waarna ze een driftduik naar de boot kunnen maken. Met de zodiac kunnen we ook sneller en dichter dolfijnen en andere bijzondere dieren benaderen.

Wij bieden veiligheid en kwaliteit

Jouw veiligheid is onze prioriteit. Zuurstof, EHBO-koffer en veiligheidsfles op 5 meter zijn steeds aanwezig. Ieder lid van ons team kent de EHBO technieken. Het duikcentrum beschikt over een internationale DAN verzekering.

We beschikken over kwaliteitsvol en betrouwbaar materiaal van Scubapro,Suunto en Aqualung dat we permanent zorgvuldig onderhouden. Er is steeds reservemateriaal aan boord.

De duikflessen zijn steeds gevuld met minimum 210 bar. Ze zijn beschikbaar in 12 L en 15 L en in aluminium en staal. De 15 L tanks zijn handig om duikbuddy’s met verschillend luchtverbruik toch even lang te laten duiken.

Aan boord serveren we een overheerlijke lunch in buffetvorm. Onze kok doet wonderen. Frietjes, mayonaise en stoofvlees worden regelmatig geserveerd. Na de 2 de duik wordt er fruit, pannenkoeken of oliebollen voorzien.

Een excellente service

Vergeet het zeulen met duikflessen en duikmateriaal. Ons team spoelt jouw duikmateriaal. Dit is jullie relaxvakantie. Je vindt je materiaal de volgende dag gespoeld en droog terug op dezelfde plaats op de boot. Na je laatste duikdag brengen we je gespoeld en droog materiaal terug naar je hotel, indien gewenst. Groepen en duikclubs kunnen rekenen op een perfecte organisatie en een offerte op maat. Onze duikopleidingen krijgen een extra dimensie omdat we garant staan voor persoonlijke aandacht. Kleine groepen zijn steeds gegarandeerd. Een aangename sfeer, voor, tijdens en na het duiken. We respecteren de natuur, de koraalriffen en het onderwaterleven.